تاریخچه پروژه
تاریخچه پروژه به شما امکان میدهد نسخههای تولیدشده را بررسی کنید، پروژه فعلی را به وضعیت قبلی بازگردانید، یا از یک نسخه قبلی یک پروژه جداگانه شروع کنید.
باز کردن تاریخچه پروژه
دسکتاپ: پروژه را باز کنید، سپس نسخهها را در بالای سمت راست پنل چت انتخاب کنید.
موبایل: پروژه را باز کنید، بیشتر, را انتخاب کنید، سپس نسخهها.
بررسی نسخههای پروژه
کارتهای نسخه ممکن است تصویر پیشنمایش، نام، زمان ایجاد و برچسب را نشان دهند. برای انتخاب آن نسخه، یک کارت را انتخاب کنید. وقتی بارگذاری پیشنمایش در دسترس است، از آن برای بررسی نسخه پیش از انتخاب یک اقدام استفاده کنید. پیشنمایش تاریخی ممکن است برای پروژههایی با قابلیتهای backend در دسترس نباشد؛ اگر نمیتوانید تأیید کنید که نسخه موردنظر را انتخاب کردهاید، متوقف شوید و با Atoms Support تماس بگیرید.
کارت برجسته نسخهای را نشان میدهد که اکنون در نسخهها.
بازگردانی یک نسخه قبلی
از بازگردانی برای جایگزین کردن پروژه فعلی با نسخهای که قبلاً تولید شده است استفاده کنید.
دردسترسبودن بازگردانی: بازگردانی هنگام اجرای کار، برای آخرین نسخه، و برای نسخهای که از طریق تبلیغات ایجاد شده باشد در دسترس نیست. منتظر بمانید تا کار فعال تمام شود یا نسخه قبلی دیگری را انتخاب کنید. اگر بازگردانی بهطور غیرمنتظره همچنان در دسترس نبود، در صورت مناسب بودن از Remix استفاده کنید یا با Atoms Support تماس بگیرید.
باز کردن نسخهها با استفاده از مسیر دسکتاپ یا موبایل در بالا.
نسخهای را که میخواهید بازگردانی کنید انتخاب کنید.

کارت نسخه Atoms با کنترلهای بارگذاری پیشنمایش و بازگردانی برای نسخه قبلی انتخابشده.
انتخاب کنید بازگردانی.
در پنجره تأیید، نسخه هدف را بررسی کنید. تغییراتی که پس از آن نسخه انجام شدهاند در تاریخچه پروژه باقی میمانند و میتوان آنها را دوباره اعمال کرد. اگر همگامسازی پایگاه داده ظاهر شد، وضعیت انتخابشده آن را بررسی کنید و تصمیم بگیرید که آیا پایگاه داده پروژه باید همگامسازی شود یا نه؛ مگر اینکه با قصد شما مطابقت داشته باشد، گزینه پیشفرض را نپذیرید. سپس بازگردانی.

پنجره تأیید بازگردانی Atoms که Preview version، Cancel و Restore را نشان میدهد.
- پس از تکمیل بازگردانی، پیش از ادامه دادن پروژه را در App Viewer و Editor بررسی کنید.
پیش از بازگردانی: وقتی پیشنمایش در دسترس است، نسخه هدف را پیشنمایش کنید، نسخهای را که اکنون انتخاب شده یادداشت کنید، و تأیید کنید که قصد دارید پروژه فعلی را تغییر دهید. از Remix استفاده کنید وقتی میخواهید پروژه فعلی بدون تغییر بماند. پس از بازگردانی، پیش از اعمال تغییرات بیشتر پروژه را در App Viewer و Editor بررسی کنید.
ایجاد یک پروژه جداگانه با Remix
از Remix برای ایجاد یک پروژه جداگانه از یک نسخه قبلی، در حالی که پروژه فعلی بدون تغییر باقی میماند.
دردسترسبودن Remix: دردسترسبودن به نسخه انتخابشده، پروژه و وضعیت منبع متصل بستگی دارد. اگر کنترل Remix در دسترس نیست، نسخه واجد شرایط دیگری را انتخاب کنید. اگر هیچ نسخه واجد شرایطی در دسترس نیست یا وضعیت غیرمنتظره است، با Atoms Support تماس بگیرید.
باز کردن نسخهها با استفاده از مسیر دسکتاپ یا موبایل در بالا.
نسخهای را که میخواهید بهعنوان نقطه شروع استفاده کنید انتخاب کنید.

کارت نسخه Atoms که کنترل Remix this version در آن برجسته شده است.
نشانگر را روی آیکون Remix نگه دارید، تأیید کنید که راهنمای Remix this version ظاهر میشود، سپس آیکون را انتخاب کنید.

پنجره Remix from current version در Atoms با فیلد Project name و اقدامات Cancel و Remix.
- نام پروژه را بررسی کنید. اگر کپی دادههای پایگاه داده ظاهر شد، انتخاب کنید که آیا دادههای پایگاه داده نسخه انتخابشده در پروژه جدید کپی شود یا نه. اگر همگامسازی تبلیغات با پروژه جدید ظاهر شد، انتخاب کنید که آیا پیکربندی تبلیغات همگامسازی شود یا نه. این گزینهها ممکن است بهطور پیشفرض انتخاب شده باشند، بنابراین پیش از انتخاب Remix. سپس نسخه انتخابشده بهعنوان یک پروژه جدید باز میشود.

پنجره تأیید Remix در Atoms که نام پروژه انتخابشده و دکمه Remix را نشان میدهد.
Restore یا Remix را انتخاب کنید
| کاری که میخواهید انجام دهید | از |
|---|---|
| بازگردانی پروژه فعلی به یک نسخه قبلی | بازگردانی |
| شروع یک پروژه جداگانه از یک نسخه قبلی | Remix |
عیبیابی بازگردانی یا remix
اگر نتیجه همان نسخهای نیست که انتظار داشتید، پیش از بازگردانی یا remix دوباره متوقف شوید. نسخه مبدأ، اقدام استفادهشده، زمان دقیق و منطقه زمانی، نتیجه مورد انتظار و نتیجه واقعی را ثبت کنید. اگر به پیوند پروژه یا اسکرینشات نیاز است، آن را فقط از طریق مسیر تأییدشده Atoms Support به اشتراک بگذارید و فقط اطلاعات لازم برای عیبیابی مشکل را شامل کنید. دادههای شخصی و پروژهای نامرتبط را برش دهید یا بپوشانید. هرگز گذرواژهها، کدهای تأیید، API keys، access tokens یا سایر اطلاعات محرمانه را درج نکنید. سپس از طریق Get Support.