Atoms
History

Projekthistorik

Med projekthistorik kan du granska genererade versioner, återställa det aktuella projektet till ett tidigare tillstånd eller starta ett separat projekt från en tidigare version.

Projekthistorik låter dig granska genererade versioner, återställa det aktuella projektet till ett tidigare tillstånd eller starta ett separat projekt från en tidigare version.

Öppna projekthistorik

Dator: Öppna projektet och välj sedan Versions längst upp till höger i chattpanelen.

Mobil: Öppna projektet, välj More och välj sedan Versions.

Granska projektversioner

Versionskort kan visa en förhandsgranskningsbild, namn, skapandetid och tagg. Välj ett kort för att välja den versionen. När Load preview är tillgängligt använder du det för att inspektera versionen innan du väljer en åtgärd. Historisk förhandsgranskning kan vara otillgänglig för projekt med backendfunktioner; om du inte kan bekräfta att du valde den avsedda versionen, stoppa och kontakta Atoms Support.

Det markerade kortet visar den version som för närvarande är vald i Versions.

Återställ en tidigare version

Använd Restore för att ersätta det aktuella projektet med en tidigare genererad version.

Tillgänglighet för Restore: Restore är inte tillgängligt medan arbete pågår, för den senaste versionen och för en version som skapats via annonsering. Vänta tills aktivt arbete är slutfört eller välj en annan tidigare version. Om Restore fortfarande oväntat inte är tillgängligt, använd Remix när det är lämpligt eller kontakta Atoms Support.

  1. Öppna Versions via dator- eller mobilvägen ovan.
  2. Välj den version du vill återställa.Atoms versionskort med kontrollerna Load preview och Restore för den valda tidigare versionen.

    Atoms versionskort med kontrollerna Load preview och Restore för den valda tidigare versionen.

  3. Välj Restore.
  4. I bekräftelsedialogrutan verifierar du målversionen. Ändringar som gjorts efter den versionen finns kvar i projekthistoriken och kan tillämpas igen. Om Sync database visas, granska dess valda status och välj om projektdatabasen ska synkroniseras; acceptera inte standardvalet om det inte motsvarar din avsikt. Välj sedan Restore.
Atoms bekräftelsedialogruta för Restore som visar Preview version, Cancel och Restore.

Atoms bekräftelsedialogruta för Restore som visar Preview version, Cancel och Restore.

  1. När återställningen är klar granskar du projektet i App Viewer och Editor innan du fortsätter.

Innan du återställer: Förhandsgranska målversionen när förhandsgranskning är tillgänglig, notera den version som för närvarande är vald och bekräfta att du avser att ändra det aktuella projektet. Använd Remix när du vill behålla det aktuella projektet oförändrat. Efter en återställning verifierar du projektet i App Viewer och Editor innan du gör fler ändringar.

Skapa ett separat projekt med Remix

Använd Remix för att skapa ett separat projekt från en tidigare version samtidigt som det aktuella projektet förblir oförändrat.

Tillgänglighet för Remix: Tillgängligheten beror på den valda versionen, projektet och statusen för anslutna resurser. Om Remix-kontrollen inte är tillgänglig väljer du en annan kvalificerad version. Om ingen kvalificerad version är tillgänglig eller om statusen är oväntad kontaktar du Atoms Support.

  1. Öppna Versions via dator- eller mobilvägen ovan.
  2. Välj den version du vill använda som startpunkt.Atoms versionskort med kontrollen Remix this version markerad.

    Atoms versionskort med kontrollen Remix this version markerad.

  3. Håll muspekaren över Remix-ikonen, bekräfta att verktygstipset Remix this version visas och välj sedan ikonen.
Atoms dialogruta Remix from current version med fältet Project name samt åtgärderna Cancel och Remix.

Atoms dialogruta Remix from current version med fältet Project name samt åtgärderna Cancel och Remix.

  1. Granska projektnamnet. Om Copy database data visas väljer du om den valda versionens databasdata ska kopieras till det nya projektet. Om Sync ads to the new project visas väljer du om annonseringskonfigurationen ska synkroniseras. Dessa alternativ kan vara valda som standard, så bekräfta varje val innan du väljer Remix. Den valda versionen öppnas sedan som ett nytt projekt.
Atoms bekräftelsedialogruta för Remix som visar det valda projektnamnet och knappen Remix.

Atoms bekräftelsedialogruta för Remix som visar det valda projektnamnet och knappen Remix.

Välj Restore eller Remix

Vad du vill göra

Använd

Återställ det aktuella projektet till en tidigare version

Restore

Starta ett separat projekt från en tidigare version

Remix

Felsökning av en återställning eller remix

Om resultatet inte är den version du förväntade dig, stoppa innan du återställer eller remixar igen. Dokumentera källversionen, den använda åtgärden, exakt tid och tidszon, förväntat resultat och faktiskt resultat. Om en projektlänk eller skärmbild behövs, dela den endast via den godkända vägen till Atoms Support och inkludera bara information som behövs för att diagnostisera problemet. Beskär eller maskera orelaterade person- och projektdata. Inkludera aldrig lösenord, verifieringskoder, API-nycklar, åtkomsttoken eller andra hemligheter. Kontakta sedan Atoms Support via Get Support.

Var den här sidan hjälpsam?

Relaterade artiklar