Teamarbetsyta
Bjud in dina teammedlemmar till din arbetsyta, dela krediter och bygg projekt tillsammans smidigt.
Atoms låter dig samarbeta med ditt team i realtid. Genom att uppgradera till Pro- eller Max-planen kan du samla dina designers, utvecklare och produktchefer i ett enda enhetligt utrymme för att bygga tillsammans snabbare.
Vad är en arbetsyta?
En arbetsyta är ditt teams delade miljö för att organisera projekt och hantera fakturering på ett ställe. Varje användare får en standardarbetsyta vid registrering. Genom att prenumerera på Pro- eller Max-planen kan du bjuda in obegränsat antal teammedlemmar att samarbeta.
Du kan enkelt växla mellan arbetsytor genom att klicka på din arbetsytas avatar och namn i det övre vänstra hörnet av sidofältet.
Bjuda in teammedlemmar
Du kan lägga till och hantera samarbetspartner från fliken People. Gå bara till Settings > People.
- Gå till avsnittet "Bjud in medlemmar till arbetsytan".
- Ange e-postadresserna till de teammedlemmar du vill bjuda in (du kan klistra in flera e-postadresser samtidigt).
- Klicka på "Bjud in".
Inbjudna medlemmar får ett e-postmeddelande med en länk för att gå med. I din People-lista kommer deras status att visas som "Inbjudan skickad" tills de accepterar, därefter uppdateras den till "Aktiv".
Obs: Alla medlemmar i en arbetsyta delar krediterna från arbetsytans centraliserade faktureringsplan. Du kan följa hur många krediter varje medlem har förbrukat under kolumnen "Total användning" i People-listan.
Arbetsyteroller och behörigheter
För närvarande stöder våra arbetsytor två roller: Owner och Editor.
Behörigheter | Editor | Owner |
Skicka meddelanden till Agent i Chat | Ja | Ja |
Redigera kodfiler och använda Visual Editor | Ja | Ja |
Redigera arbetsytans namn, avatar och beskrivning | Nej | Ja |
Bjuda in nya medlemmar | Nej | Ja |
Ta bort medlemmar | Nej | Ja |
Hantera planer och centraliserad fakturering | Nej | Ja |
Hantera integrationer (t.ex. Stripe) | Nej | Ja |
Bygga tillsammans
Vårt chattgränssnitt stöder synkront samarbete i realtid. Alla användare i en arbetsyta kan gå in på samma Chat-sida samtidigt och interagera med Agent.
Du kommer att kunna se alla tidigare meddelanden som skickats av andra användare, åtskilda genom deras avatarer och namn.
Vanliga frågor
Hur debiteras krediter?
Vi använder centraliserad fakturering. Alla medlemmar som bjuds in till din arbetsyta använder den delade kreditpoolen i din Pro- eller Max-plan.
Hur många medlemmar kan en arbetsyta ha?
Pro- och Max-planer stöder obegränsat antal medlemmar. Arbetsytor i gratisplanen är begränsade till endast Owner (1 plats).
Kan jag tillhöra flera arbetsytor?
Ja. Du kan gå med i så många arbetsytor som du blir inbjuden till. Växla mellan dem med hjälp av sidofältet.
Vem betalar för arbetsytan?
Owner-planen för arbetsytan avgör kreditpoolen. Alla medlemmar delar samma krediter. Medlemmar använder krediter från den arbetsyta de för närvarande befinner sig i, inte från sin personliga arbetsyta.